huseyin@kandulu.com 0532 053 98 75

Modele etichete vin

Wine Bar-urile au aparut en Roumanie relativ recent. Dans acest moment dans Capitala functioneaza mai Poutine de sase localuri din aceasta catégorie. Un Wine Bar se adreseaza Iubitorilor de vin de calitate aflati in cautarea unui spatiu de socializare in cadrul caruia sa poata Degusta o varietate foarte ampla de Sortimente aduse DIN toata lumea. Abel Wine Bar ISI propune extinderea la nivel de tare, unul dintre promele Orase couverts fiind Sibiul. Ulterior ne Propunem si lansarea unei companii de Distributie PE acest segment, avand un atuu in plus cunoasterea indeaproape a preferintelor Consumatorilor, castigata in Lucrul direct cu acestia in cadrul Abel`s Wine Bar. Intr-un bar à vin putem Gasi un mod INEDIT de une cunoaste Lumea prin intermediul Vinului. Noi dorim chiar sa Propunem clientilor Abel Wine Bar sa descopere aici un farmec l`al Romaniei, pregatind in acest sens o Selectie foarte ampla de Vinuri autohtone de CEA mai buna calitate. Conceptul de Wine Bar a luat nastere peste Ocean, dans SUA, Dar a devenit in scurt timp foarte Popular in intreaga lume. Noi am Mizat PE un modèle de local Inspirat DIN amenajarile americane, dorim sa venim in intampinarea unei categorii ample de clienti dornici de experiente diferite. Clientii DIN Centrul Vechi isi doresc mai mult decat simpla socializare. EI sunt in cautarea unor experiente memorabile.

Pentru multi dintre Noi Vinul ofera astfel de Momente greu de uitat. Un obiect banal, INSA al carui ROL este Acela de a gazdui informatii – biletul de imbarcare dans avion – este transformationnelle in eticheta de vin pentru R Wines, o companie DIN Sudul Australiei. “Un clasic instant” filé CEI de la the Coolist despre una dintre cele mai de succes creatii originale ALE ultimilor Ani. Tags: Castel MimiCrama PurcariEchinoctiusFautorGogu WineryMinis TerriosVinaria Poiana şi eticheta rose Merlot 2014 de la gogu Winery ascunde de fapt un rose 2015 făcut DIN Cabernet, Merlot, Saperavi. . Eticheta unui vin este deseori Calea cea mai sigura catre inima (si portofelul) Consumatorilor. Mai ales daca vorbim despre lansarea unui produs nou pe o Piata aglomerata si extrem de ofertanta, caz dans Care eticheta poate “ingropa” sau poate Salva un vin. Le label commémore le 20ème millésime du château Ste-Michelle. L`artiste en verre Dale Chihuly a créé la pièce unique en son genre qui figure sur l`étiquette en l`honneur du millésime. Perioada de inscriere in souscrit 18 septembrie – 23 octombrie.

Anul acesta, jeune. LILIAC ISI asteapta cu nerabdare noua eticheta. La Vernisajul Vinului am întâlnit mai multe etichete deocheate.